6. mai 2008

Roseseremoni 40 -> 20


Førti deltagere på en dag. Utrolig. Tusen takk for at dere er med på å gjøre dette til en kul grej!

OK, da starter jeg på den tunge jobben med å fornærme trettini av dere.

I TV-Ungkaren tar Ungkaren frem de damene han vil ha med videre og sier ikke mer om de andre. Jeg tror ikke det er så kult å få null respons, så jeg velger å kommentere alle innleggene, selv om det blir en laaang post. Jeg deler opp i tjue catfights en mot en, hvorav en får rose.

Første oppgjør: Kamikaze versus EmblaIsabelle

Kamikaze said...

Jeg ville spist middag med George Bush, og vi skulle spist burger med arsenikkdressing.

EmblaIsabelle said...

Har kommet altfor mange gode svar her nå, så mitt kommer antagelig til å bli et av de kjedelige.

Jeg ville spist middag med Bush, og jeg skulle prøvd mitt beste for å la være å forgifte pinnekjøttet vi skulle ha spist. Jeg ville hatt middag med han for å få konstantert det jeg har store mistanker om...

Vi skulle selvfølgelig spist pinnekjøtt for å se hvor flink Bush er til å "assimilate" i det norske samfunn.

jeg er faktisk ikke så politisk av meg som det høres ut som.


EmblaIsabelle er ikke like suicidal som Kamikaze. Det er pluss. Men hun signaliserer for lite selvtillit i den første setningen. Du må gå inn for å eie, You Go Girl.

KamiKazes kommentar var artig. Arsenikkdressing er et genialt ord.

KamiKaze, vil du motta en rose?


Sofie vs. SpurviSofie said...

I krig og kjærlighet:

Med deg Esquil. På Emilies?
Eller med Pierre de Fermat?

Hildringer alt sammen.

spurvi said...

Jeg ville vært med tur med Eskil ikke Esquil alså:)
Vi skulle forsert eskilbakken uten for høy puls,tatt fram termosen og drukket kakao av røde kopper.. og spist tursjokoladen over alle tur SJOKOLADER


Ajajaj vi skrur opp varmen her. Emilies er i denne byen, et tegn på at det faktisk går an å treffes. Fermats siste sats står i bokhylla rett bak ryggen min. Men turgåing liker jeg også, i teorien. Spurvi virker skikkelig koselig.
Sofie kan godt mulig være en mann eller gift dame. Hvis man egentlig ikke er med i spillet har man mindre å risikere på såpass offensiv sjekking.
Her hvor man får veldig lite info om mennesket kommer ellers mindre viktige detaljer inn, og spurvi har en annen smak i rettskrivning enn meg.

Sofie, vil du motta en rose?

Askepott vs Vilje

Askepott said...

Jeg ville spist middag med Jesus. Da kunne vi snakket litt om gode, gamle dager, og jeg kunne spørre han ut om hva som er sant, og ikke. Det ville gjort livet så mye enklere.

For at ikke kvelden skal bli altfor åndelig ville jeg sende flørtende blikk, kaste på håret og vise frem håndleddende mine. Etter noen glass vin ville jeg komme med små hentydninger om sex. Han ville få ugudelig lyst på meg, og vi ville endt til sengs sammen. Foruten tidenes sex ville jeg hatt en hel del å skryte av på neste fest.

Maten skulle vært jordbær. Det er erotisk og man kan spise det på en sensuell måte.

Vilje said...

I en tripptrapp ved enden av spisebordet skulle en liten en med bollekinn fulle av tomatsaus sitte. Han skulle kaste spagetti litt hit og dit, og le hjertelig når han like overfor meg med bordet lager flylyder og grimaser for å få småen til å åpne munnen. Det skulle være de vakreste mennene i mitt liv, både utenpå og inni.


Dette er to kommentarer jeg lo høyt av. Men barnesnakk er et litt tidlig press å legge på Ungkaren. Askepotts ide om å ha sex med Jesus var genial. Jeg mistenker Askepott for å være en mann. Jeg har en mistanke om at menn har lavere terskel for å tulle med sex i denne situasjonen enn hva damene har. Men jeg satser på de individuelle variasjonene.


Askepott, kunne en rose behage Dem?

Marilyn vs Sara


Fikk litt high-society-vibb av begge disse, så de blir sammenlignet.


Marilyn said...

Det viktigste først.... Menyen:
Forrett: Oksecarpaccio med pinjekjerner
Hovedrett: Chateaubriand for to
Dessert: Creme Brulé
Drikke: en kraftig rødvin

Denne middagen ville jeg gjerne ha delt med Marilyn Monroe. Ett menneske som har fasinert meg siden barndommen. Hun var mitt store stilikon på 80-tallet, og årsaken til at jeg uka etter konfirmasjonen satt med aprikosfarget hår etter et forsøk på hjemmebleking... Håret måtte blekes til platinablondt for å få bort det aprikose. Til tross for at jeg syntes det så passe gyselig ut selv, så har jeg aldri i mitt liv opplevd mer drag på det motsatte kjønn enn akkurat den perioden. Selv om oppmerksomheten også har vært tilfredsstillende resten av livet, kan jeg bekrefte at blondiner har definitivt mest moro.

Dama selv skulle jeg gjerne ha møtt fordi jeg er overbevist om at hun hadde mer mellom ørene enn hun har blitt fremstilt som. Jeg har tatt meg bryet med å se også de filmene som ikke ble det helt store, og dama var faktisk en god skuespiller. Noe som kommer bedre frem uten pipestemma som hun ofte ble tillagt i de mest kjente rollene.

Dessuten er jeg sikker på at hun også kan fortelle meg innmari mange juicy historier om andre spennende mennesker hun hadde kontakt med mens hun levde. Så her får jeg på en måte mange personer i en pakke.

Om vi finner tonen, noe vi selvsagt gjør, vil jeg avslutte middagen med å be min nye venninne om å få låne et par av hennes lekre halterneck-kjoler som jeg kan ikle meg under middagen med Ungkaren ett stykke frem i tid. Jeg er sikker på at de vil passe meg perfekt.

sara said...

Jeg ville dyppet Madeleine-kake i lindete i selskap med Marcel Proust.


Jeg liker detaljene hos Marilyn, selv om Marilyn Monroe er et guttevalg er dette 99% sikkert en dame. Hun har Elton John-tilnærmingen til Monroe. Men også Sara virker feminin. Menyen er tøff, vinner Marilyn glir kontoen min inn i stabilt sideleie. Men er hun verdt det, så er hun verdt det. Proust signaliserer intellekt, men er nok ikke min yndlingsforfatter, og Saras kommentar hviler tungt på få ord.

Marilyn, vil du ta imot en rose?

Ågot vs Frodige Frida


Ågot said...

Jeg ville valgt Flode. Han er nok en litt stille type, men jeg ville ha skrytt i bauer og kanter til gud og hvermannsen om at jeg hadde spist med Flode.

Middag: taco. Såklart.

Frodige Frida sa...

Jeg ville spist middag med Prepple i DumDum Boys. Hvorfor? - fordi han er tøff og barsk :) *rødme, rødme*

Forrett: Karsk
Hovedrett: Sushi (som han lager)
Dessert: Karsk


Både Taco og Sushi er tegn på god smak i mat. Prepple er også kul, mens Flode er ganske ulik meg, jeg scorer uhyggelig lavt på blå utstoppet tøyflodhest-skalaen. Karsk faktisk, jeg får en useriøs-følelse av Fridas kommentar, som om dette er en mann som egentlig ikke vil lure meg. Ågot svarte aller først, det er det plusspoeng for.

Ågot, tar du imot en rose?

Marija vs Trisha

aka Tapas-duellen

marjia sa...

Tapas er den beste date-middagen, gjerne med en del fisk, og scampi. Mm. Hvor spiller mindre rolle, så lenge Ajo har bevist sin utdugelighet. Og til maten drikker man rødvin, en som den innmari dyktige kelneren har funnet i. Og det er sorbet til dessert. Fortrinnsvis mango og sitron. Og lokalet er opplyst av andre ting enn stearinglys. Også skal det jo være med en mann, hm... jeg tar med James Dean, men holder maten som det sentrale i mine mentale bilder.

Og hvis Dean svikter meg går jeg for Bourdieu og avskriver romantikken, men lar meg imponere.

Anonymous Trisha said...

Jeg kunne tenke meg å spise middag sammen med en sau for å finne ut hvor intelligente de egentlig er. Da hadde det nok vært upassende med pinnekjøtt på menyen...

En middag sammen med en sau blir kanskje kjedelig i lengden, så dersom det er mulig ville jeg hatt med et menneske i tillegg. Og det skulle ha vært Dronning Sonja. Det kunne vært morsomt å prøve å komme litt under huden på henne. Vi skulle ha spist Tapas.


Dronning Sonja var et veldig rojalt valg. Sau var originalt, og jeg likte pinnekjøttvitsen. Marija virker bra men er opptatt av maten, og jeg er ikke mye til kokk.

Care for a rose, Trisha?

Rødhette vs. Thea

Rødhette sa...

Jeg ville gjerne delt en middag med vår alles kjære konge og skulle brukt tiden til å nyte en iskald chablis og en god mengde ferske reker. Jeg tror han er visere enn hva han ser ut til... og så har han sikkert mye god sladder. :)
Om ikke annet kunne vi nynnet på KNSvisen!

thea said...

Middag med Matt Damon. Så kunne vi laget en sang om det etterpå.


Rødhette gir meg flere ord, men dette oppgjøret koker ned til felles kulturelle referanser. KNSvisen måtte jeg google, mens Matt Damon-referansen skjønte jeg helt av meg selv.

Vil du ha en rose, Thea?

Silenia vs Ida

Moder Teresas æresoppgjør


Silenia sa...

Jeg ville møtt Moder Theresa.

Jeg vile møtt henne på en italiensk resturant, gjerne og kanskje helst i Italia om mulig.
Jeg ville lyttet til hennes historie og latt meg inspirere og fått noen tips om hvordan jeg kan gjøre noe for andre.

Ida said...

snill som jeg er ville jeg selvsagt latt middagsgjesten få være med på å bestemme hva vi skulle fortære, men kanskje jeg kunne foreslått cæsar-salat eller noe annet i den duren?

men hvem skulle jeg spist med? vanskelig, vanskelig. kunne godt tenkt meg å få en anledning til å prate med kjetil rekdal om straffesparket i marseille, men valget ville nok falt på mor teresa. jeg er nysgjerrig på hvor hyggelig hun egentlig var.

Silenias komentar er sympatisk. Det er Idas også, i så stor grad at jeg tror den er konstruert for å tekkes meg, det er mye jeg har skrevet om i bloggen her. Men Kjetil Rekdal har jeg faktisk spist lunsj med, og han er ikke blant min første million valg. (Landslagstreneren introduserte oss for hverandre, men Rekdal sprudlet lite og ville ikke riste neve.)
Ida er snill også. Det liker jeg. Veldig vanskelig å sende hjem en av disse.

Ida, vil du ha rose?


Amanda vs Linda Å


Amanda said...

Jeg ville ha spist middag med min avdøde bestemor som jeg aldri fikk møte, men som jeg deler navnet mitt med.

Hun som, til tross for at det var plass, sover alene på seksognitti. Alt på grunn av min bestefars onde 2. kone.

Vi skulle ha spist fårikål eller noe annet gammeldags. Hun har nemlig aldri hørt om pizza, taco og burger.

Linda Å said...

Dyr, planter, interessante Frp-politikere? Du åpner med andre ord for litt magi?
Da ville spist middag med mormoren min. Hun døde da jeg var atten, og det er rart at vi aldri fikk kjenne hverandre etter jeg ble voksen. Jeg vet så mye om livet hennes, elsket henne så veldig, veldig høyt, og akkurat da hun døde holdt jeg noe skjult for henne fordi jeg skammet meg.

Om vi kunne spist middag nå, ville jeg fortalt henne om det, og om alt det andre fine og triste og skumle og rare som har skjedd siden. Jeg ville fortalt henne at jeg alltid får høre at jeg ligner henne mer og mer slik hun var som ung. At jeg har fått høre om den gangen hun kledde seg ut med hatt og stokk og bart og gikk i 17.-mai-toget, og at morfar var så sint at han ble hjemme hele dagen. At jeg har fått vite at hun skilte seg som 21-årig og drev egen butikk til hun giftet seg. At alle disse vidunderlige historiene først ble fortalt etter hun døde.
Hva vi skulle spist er ikke så viktig. Hun pleide å servere paprikachips til kotelettene, og hun sukret alle grønnsaker. Det ville nok være bortkastet å ta spøkelsesmormor med på en dyr restaurant.


Jeg tror også jeg kunne invitert en død slektning til en slik middag.

Dette virker som to mennesker med dybde. Men jeg skjønner ikke hva seksognitti er, om det er navnet på en gravplass eller seksognitti kvadrat. Linda Å's kommentar har en humoristisk slutt.

Linda Å, tar du imot en rose?

Mona vs Carmen

Mona said...

Vel - det må selvfølgelig være en person som er minst tre ting på én gang: Kjekk, interessant og morsom. FrP-medlemmer og dyr er dermed utelukket.

Jeg tror svaret må bli Jo Nesbø. Jeg er fascinert av multitalentet hans = interessant. Han skriver underholdende småhistorier og viser = morsom. Han spiller gitar = kjekk.

Vi skulle spist indisk og drukket øl.

Anonymous Carmen said...

Jeg ville spist middag Jon Almås, siden jeg synes han rager på norgestoppen over kjekke og (ikke minst!) morsomme menn.

Middagen kunne like gjerne vært lapskaus, jeg tror ikke jeg hadde brydd meg.

Ups! MED Jon selvfølgelig. Ikke for det, jeg kunne sikkert spist ham også...


Carmen har en fin oppfølger til sin kommentar. Jo Nesbø og Jon Almaas er uavgjort i valg. Men jeg føler Mona har en mer personlig vri på kommentaren.
Fins det virkelig ikke kjekke, interessante, morsomme dyr? Superlangbein? Lassie? oioioi. Jeg tror kanskje du har rett. Dyreriket må skjerpe seg.

Mona, mottar du denne rosen?

Kristine Kochanski vs Astrid


Kristine Kochanski sa...

Jeg velger å ha middag med en solsikke. Den må kunne snakke norsk, og den må være så morsom som jeg tror solsikker er. Dette fordi planter er underrepresentert i kommentarfeltet her, og dessuten er jeg ganske sikker på at det vil vise seg at solsikker flest er hysterisk morsomme, når vi en gang i fremtiden lærer oss å kommunisere med planter. Bonusen blir da at jeg kan sitte og si ”det visste jeg vel, jeg hadde middag med en solsikke allerede i 2008” i tide og utide når alle andre også begynner å forstå planter.

Solsikken kan få vann og jord, mens jeg vil ha pannekaker. Hvis det viser seg at solsikken vil ha, så kan den også få pannekaker.

Anonymous Astrid said...

Jeg ville spist middag med Christian Michelsen. Så kunne jeg fått en førstehånds beretning om hvordan en av de stiligste hendelsene hendelsene i Norges historie foregikk, nemlig unionsoppløsningen i 1905. Regjeringen Michelsen og Stortinget lurte kong Oscar II trill rundt ved å utnytte et smutthull i lovverket, og klarte å gjøre oppløsningen fredelig ved hjelp av politisk kløkt.

Vi måtte spist en av datidens spesialiteter, hva nå enn det var. Kanskje en blanding av norsk og svensk mat i forbrødringens ånd?

Dette virker som to smarte damer, det kan jeg like. Astrid får også pluss for historieinteresse, men Kristine K vinner på originalitet og humor.

Kristine, vil du ha en rose?

hemmelig damenick vs Juno


hemmelig damenick said...

Siden du ikke har satt noen begrensninger på hvor mange som kan inviteres til middag, satser jeg på følgende:

Jeg ville tatt med broren min og invitert alle verdens statsledere. Fordi jeg er hellig overbevist (og muligens noe ambisiøs) om at bror og jeg hadde klart å få alle til å innse at vi kan leve sammen i fred og fordragelighet.

Forrett: Peas...
Middag: Fredsdue.
Dessert: Fredspipe.

Juno said...

Jeg ville delt et bedre måltid med soldaten Adolf Hitler, og overbevist ham om fine verdier som likeverd, medfølelse og heftig se... *host* selvterapi.

Dessuten hadde han mistet barten.

Fred er bra. Stort plusspoeng til begge. Begge er også morsomme, likte Peas, men Juno viser et meget godt grep på originalitet og snert :)Juno, skal det være en rose?

Ylva vs Anonym 1X


Ylva said...

Jeg ville ha delt en middag med meg selv som tiåring, og meg selv som førtiåring. Vi skulle ha sittet på kafé og drukket solo og spist fish'n'chips og gitt hverandre råd som vi ikke kom til å følge.

Anonym 1X said...

Siden spørsmålet er en middag, og ikke en romantisk middag, så må jeg si Robert Mangaliso Sobukwe. Så kunne jeg sittet stille og lyttet og lært noe.

Og om vi spiste sushi kunne vi drukket sake etterpå for å lette stemningen litt.

Jeg vet ikke engang hvordan man gir seg selv et navn her i feltet ditt. Jeg kaller meg Anonym 1X

Anonym 1X er neppe blogger, altså muligens en sjanse til å bli kjent med noen ny. Dessuten er kunnskapstørst et viktig plusspoeng. Men så var det dette med samme referanser igjen da, Sobukwe måtte googles *bluss*, men ser absolutt ut som en bra mann. Vanskelig valg dette, men Ylva er original. Hvis hun er like langt fra 10 og 40 er hun enten 25 år, eller 70. Vi gambler på det første.

Ylva, vil du ha en rose?


Talicia Jones vs MarinaTalicia Jones sa...

Tror jeg hadde avslørt for mye om meg selv om jeg hadde forklart hvilken avdød person jeg helst ville møtt, så jeg får tar det mer generelt.

Jeg er nok ikke helt normal når det kommer til kjendiser og sånt. Jeg kan synes de er flinke på det de gjør, eller ser bra ut, men som person interesserer de meg lite. Sjansen er stor for at jeg heller hadde møtt en smårar, men intelligent blogger som leker med ord og følelser, som skriver så absurd at man ler rått en dag, noe nydelig den neste, og som kommer på de mest geniale ideene som bare ikke hadde poppet inn i hodet til noen andre, enn f.eks Brad Pitt.

Nå var jeg sleip nå! Men det må da vel være lov når man mener det?

Jeg tror jeg hadde skippet middagen, til tross for en stor forkjærlighet for mat. Når man møter noen for første gang kan en middag fort bli litt formell. Å sitte godt plantet i ikke-matchende godstoler i en kaffebar med den rette atmosfæren derimot, gir de beste samtalene synes jeg.

Dessuten er jeg ikke et vakkert syn når jeg spiser, og jeg slafser høylytt (noe du selvfølgelig ikke hadde lagt merke til gjennom all x-faktoren i luften mellom oss, men man vil jo ikke irriterer denne personen man møter for første gang).

Fergie sa...

Jeg ville tatt med deg - ja deg Esquil - på en koselig og romantisk restaurant hvor vi kunne bedt kokken servere oss en spennende treretters han selv ville likt å gå for. Ikke fordi du nødvendigvis er verdens kjekkeste, rikeste eller mest sjarmerende mann, men fordi dette handler om å få sjansen til å møte nettopp deg og at du skal få sjansen til å vise hva det er som gjør unik. Da er det jo bare en omvei å ta meg seg noen andre ut for å spise. Jeg tror vi ville hatt mye å snakke om og skulle det vise seg at vi er sjelevenner tror jeg kvelden ville blitt perfekt!To til som satser på å opponere mot reglene. Og jeg må innrømme, det er et bra triks. Fergie virker kravstor, så hun er sikkert attraktiv. Talicia gjennomfører med overlegen finesse. Pluss, genialt valg av nick.
Jeg tror en vellykket date handler om mennesker og ikke om setting. Hvilken setting man ønsker på første date tror jeg har mye å gjøre med hvilke settinger man har møtt bra mennesker i før.

Rart å si dette etter alle disse årene. Men Talicia Jones, vil du ha en rose?

Dina-Nina vs Susana

Dina-Nina said...

Gud, så klart? Så skulle vi hatt oppvaskmøte og laget plan for hvordan Hun skulle fikse ting bedre fremover.

Dessuten har jeg sett Dogma og vet at hun egentlig er Alanis Morisette, så jeg ville lurt henne til å synge en trall, også.

Susana sa...

Jeg tror det kunne vært interessant å ha middag med Dracula.
Og hva er på menyen? Hmmmm... hvor var det du bodde igjen?


Dina-Nina mener at Gud er en hun, som betyr at Dina sannsynligvis er kvinne, noe som er bra. Hvis hun er en han er han i det minste utspekulert. Mulig jeg misforstår, men Susana vil spise meg sammen med Dracula? Kinky, men jeg er ikke helt der ute.

Dina-Nina, vil du ha en rose?

Prinsessen vs Tara


Prinsessen sa...

(Jeg svarer dette uten å ha lest de andre svarene og beklager om noen har svart det samme.)

Prinsen i Askepott takk. (Fordi han er snill, sikkert kjekk og det trekker jo ikke ned at han er en prins.)
Vi hadde spist kylling filet og pasta. (Rett og slett fordi det er min yndlingsrett og prinsen gjør hva som helst for å gjøre meg glad.)

(Etter middagen hadde prinsen gitt meg et par sko i gave og kvelden hadde vært perfekt.)

Tara sa...

Hei, kjære!

En gang som føles som ganske lenge siden, hadde jeg en god venn som betydde svært mye for meg.

Skjebnens veier er uransakelige og lunefulle. Og av grunner jeg ikke lenger kan huske, skiltes våre veier.

Jeg ville invitere dette mennesket på middag. Vi skulle sette parantes rundt det som skjedde, og vi skulle skape nye minner sammen. Vi skulle snakke om det som forente oss, og fucke alt det andre. Vi skulle gi hverandre nye sjanser og nye dager. Som livet.

Og hvis det ikke funket med det samme, skulle jeg tenke at toppen av latskap er å lykkes ved første forsøk.

Så ville jeg prøve en gang til.

Etter at vi hadde funnet igjen VÅR tone i universet, skulle jeg fortelle om en uhyre spennende, forferdelig kreativ og forhåpentligvis ganske gær`n fyr som skriver blogger på nettet. Og at det kunne vært interessant og sikkert veldig hyggelig å møte denne mannen, men at det ikke egentlig var særlig sannsynlig.

Men så skulle jeg overraskende parere meg selv og antyde at a l d r i forsåvidt er et dristig ord. Og så skulle jeg huske at skjebnen ler av usannsynligheter.

Menyen skulle være rødvin.

Kjærlighet fra Tara

Kyllingfilet og pasta er jo bra og upretensiøst. Men Prinsessen trenger en prins, og jeg er redd jeg ikke når opp til de harde kravene. Teksten til Tara hadde en fin stemning.

Tara, vil du ha en rose?

Willow vs H


Willow sa...

Jeg villa ha spist middag med den personen som har den ene skoen min (fakta). Vi kunne godt ha spist sushi.
Så kunne jeg ha fått skoen min og vi kunne ha levd lykkelig alle våre dager.

Eventuelt kunne jeg ha spist middag med en vampyr og vi kunna ha spist meg... ;)

h sa...

Hei.

Fine middager er ikke helt min stil, så jeg ville valgt en fottur i Estenstadmarka, gjerne en godværsdag, men det er ikke avgjørende. ”Middagen” ville vi inntatt rett bak toppen av Liaåsen, det er et helt ok sted å sitte der, sånn litt utenfor stien, med klargjort bålplass og alt. Vi trenger bare et sitteunderlag. På menyen? Hjemmelagde boller med vanilje- og blåbærfyll. Mulig det ikke kvalifiserer som en fullverdig middag, men jeg kan nesten garantere at de faller i smak! Servert med kakao om det er litt guffent vær, vann hvis sola steker. (Hva vi skal med bålet? Det er mest for kos. Ja, om det er bålsesong såklart.)

Hvem jeg vil ha med meg? Vel, en gutt som gir meg en god følelse i magen. En som har lyst til å være akkurat der, akkurat da, sammen med akkurat meg. Hadde jeg visst hvem han er, hadde jeg vel ikke deltatt her på Ungkaren?

Oj, jeg glemte visst å svare på hvorfor jeg ville spist boller med en ukjent gutt i marka. Kanskje fordi jeg anså det som opplagt? For å finne ut om den gode magefølelsen var noe å bygge på eller bare et bedrag, såklart.

-h


Jeg er fortsatt ikke helt med på kannibalgreia, og siden kannibaler er sjeldne lurer jeg på om de to spise-menneske-sammen-med-vampyr-kommentarene er skrevet av samme person. Liaåsen har jeg jo vært på noen ganger, og selv om det kan ta en stund før jeg kommer meg dit igjen er det et tegn på at H er i byen. Jeg ble dessuten sjarmert av ekstrakommentaren.

H, vil du ha en rose?

Lilja vs Hanna-Anna


Lilja sa...

Det er ingen tvil i min sjel - jeg hadde gjerne blitt med en av Weasley-tvillingene på Yule ball under Triwizard-turneringen på Hogwarts. Eller kanskje begge, når jeg tenker meg om. Jeg skulle forsøkt å bruke min kvinnelige list til å få tak i Marauder's map, eller Ukruttkartet, som det heter på norsk, jeg kunne danset ved siden av Dumbledore og Hagrid og Fleur... I det hele tatt. Menyen er vel som alltid på Hogwarts det beste som husalvene klarer å diske opp med. Tror kanskje jeg måtte forsøkt litt Polyjuice potion for å kjenne hvordan det er å være en helt annen for en times tid. Ellers av drikke til maten måtte jeg nok forsøkt både Butterbeer og Firewhiskey. Det er da tross alt en stor anledning.

Hanna- Anna said...

Jeg ville tatt med meg selv på middag... Jeg skulle ha skuet utover og håpet drømmeprinsen hadde kommet og slått seg ned...

På fatet skulle en ekstrem lang spaghettitråd ha ligget, sånn i tilfelle han hadde kommet og ville ha mat.

Lilja satser hardt på Harry Potter, og jeg er bare moderat fan. Men, bra bøker, for all del. Hanna-Anna har en original variant, med en safe kulturell referanse som jeg tar.


Hanna-Anna, vil du ha en rose?

Lakrisfe vs Marina

lakrisfe said...

Jeg tror jeg ville spist med Knutsen&Ludvigsen. De har visstnok blitt venner av seg selv igjen, hvis ikke skulle jeg hjulpet dem med det.
Vi skulle snakket om hvordan det er å bo i en tunnel, og om det er grevlinger der, og om det faktisk kom ei ku med en hund inn.

Hva vi skulle spist er vel fint oppramset i sangen "Kanskje kommer Kongen", nemlig majones og gåselever med røbeter og løk til forrett, kalkun panert med hummer små glas med artisjokk som hovedrett og drops med karamell til dessert. Og det må skje på en perrong. Togstasjonen til Hjerkin er ganske fin

Marina sa...

Jeg ville spist middag med Knut den store og forklart for han hvordan hans etterfølgere kunne ha fortsatt å holde på både den Danske, Norske og Engelske tronen.
Tenk deg hvilken stormakt vi hadde levd i dersom et Noranskelsk rike hadde fått eksistert i 1000 år!
Jeg hadde forklart han litt om moderne statsvitenskapelige metoder og snakket om hvordan en stat burde bygges.

Vi hadde hadde et ekte Vikingemåltid, med store mengder kjøtt og mjød. Mjød er faktisk veldig godt. Hvorfor drikker ikke flere honningøl i dag?Siste duell, hodet er tungt og ungkaren har ikke anelse på hvem han skal velge. Togstasjonen til Hjerkinn er fin, ihvertfall er det fint på Dovre. Og historie er kult. Hmmm. Hm.

Marina, vil du ha en rose?

Too late vs Athina


Too late said...

Herreminskaper så teit at jeg kom for seint. Vel. Hvis du vil vite det likevel:

Det skulle være sommer, det skulle være passe varmt, og det skulle være et lite skogsvann. Det skulle være fiskestenger og ørreten skulle vake, og så skulle vi få en hver på kroken. Det skulle bli bål, og vi skulle ha en stekepanne og smør og salt og pepper og en rømmeklatt. I sekken hadde vi øl og kaffe.

Med hvem? Den eldste datteren min som plutselig er så inmari stor og smart. Hvis jeg derimot måtte velge en elektrisk artikkel, ville det vært en tørketrommel. Så kunne jeg tatt den med meg hjem etterpå. Jeg har aldri hatt tørketrommel, og jeg hører de er praktiske innretninger.

Hun skulle selvsagt få slippe å drikke øl ller kaffe. Hun kunne for eksmpel få saft. Tørketrommelen tåler verken fisk, rømme eller fludium. Det er jeg overbevist om. Når jeg tenker meg om, hadde den nok ikke passet helt inn.

Athina said...

Velsignet med punktlighet har jeg vel aldri vært, men sånn for moro skyld var planen å ta for meg verdensproblemene med Richard Rorty over øl, brezeln og spekeskinke (what can I say, I’m a simple girl) i en sommervarm alpelandsby et eller annet sted.

Nå kan vel planen kokes ned til at jeg mistet toget og måtte nøye meg med en lunken kaffe på Oslo S.

Snøft.

Duell mellom de to som kom med etter fristen. Dette er Vanskelig. Begge virker kule. Athina nevner en amerikansk filosof som jeg måtte Google. Men OK, kanskje hun kan lære meg noe? Too Late gir en idyllisk og fin stemningsbeskrivelse. Argh.
Too Late har flere barn, det betyr at sjansen til å være nr. 1 i hjertet hennes er passert. Barn spiller liten rolle hvis man møter den rette, men med så lite info...

Athina, vil du ha en rose?

---Neste spørsmål burde være klart til i morgen etter arbeidstid.

39 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg tar gjerne rosen, Esquil!

Anonym sa...

Hulke!

Seksognitti er en gravplass, ja (kult navn), men det blir jo ofte tolket som å ligge på sprit. Tenkte det kunne være morsomt, men Amanda bommet. :)

Lykke til videre allihopa!

Anonym sa...

Jeg tar imot rosen, og gir deg en klem (med et diskrè kyss) i tillegg.

Anonym sa...

*rødmer lett, men møter Ungkarens blikk med tindrende øyne og stor trygghet. Dette føles riktig.*

Jatakk, jeg tar med glede imot rosen!

Du traff bedre enn du er klar over med den Elton John-kommentaren. Min favorittsang av en mann som jeg hørte mye på på den tiden.

Sukk, vi har knapt møttes, og jeg ser allerede at dette er en mann som kan forstå meg. Gleder meg til fortsettelsen.

Anonym sa...

"traff muligens bedre" skulle det være.

Anonym sa...

Gjerne. Takk.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Kamikaze neier pent og sier ja takk, og gir arsenikken til noen som har mer bruk for den.

Anonym sa...

Takker ærbødigst ja.

(og er henrykt over å få være med og leke til tross for skammelig forsentkomming)

Anonym sa...

Silenia er lei seg fordi hun førstes nå oppdaget at Moder Teresa har vært nevnt før av en annen deltager før meg. Det var ikke noe sjakktrekk å komme drassende med samme dame da..
Jeg er lei meg og irritert på meg selv som ikke så det.

Håper på en ny sjanse senere :-)
Ønsker der andre lykke til med tårer i øynene.

Anonym sa...

Aj aj, slått ut på et blunk. Men jeg lo godt av min motstanders svar, så jeg er ikke furten.

Anonym sa...

ingen kokk, ingen kos. det er problemet med ungkaren her - hvor er det plass til mine krav? om noen trenger den har jeg en liste.

Anonym sa...

ups, jeg glemte *snufs* Han vet ikke hva han går glipp av, hun virker så simple, jeg er så fantastisk. han kommer til å angre, blablabla

Esquil sa...

bra parodi marija. savner deg allerede *snufs*

Anonym sa...

"Morsom", "original" og med "snert"... Du er veldig flink til å gi komplimenter! Jeg takker med glede ja til en rose :)

Anonym sa...

*fnis*

Tusen takk!

Anonym sa...

Jeg takker selvfølgelig ja, og gleder meg til neste runde!

Anonym sa...

Oh no!
Du dumpet meg. Nå blir jeg nødt til å *sensurert pga bloggens obskure sensurregler*


*snu på hælen og løpe gråtende ut*

Anonym sa...

Var det ikke det jeg visste, det lønner seg å jukse litt. Regler er til for å brytes ;)

Jeg tar selvfølgelig imot rosen Vinj.. eh Esquil!

Anonym sa...

Nå ble jeg glad. Tusen takk.

Anonym sa...

Oh, thank you!

Anonym sa...

Ja! Tusen takk.

Anonym sa...

Jeg må desverre trekke meg. Lykke til videre, alle sammen!

Kjærlig hilsen Tara

Anonym sa...

Takk, Esquil, klart jeg vil ha rosen!

Anonym sa...

Siden jeg ikke får en rose tar jeg et champagne-glass og hiver det på deg. (Ikke glasset, men champangen selvfølgelig) Jeg løper gråtende ut og hater deg for evig fremtid.

Nå er du vel glad du ikke valgte meg. Men ta det med ro, jeg finner nok min prins en dag.

Anonym sa...

Takk for rosen.
Måtte denne reisen vi har begitt oss ut på vare evig...

Anonym sa...

Og superlangbein er kanskje morsom og interessant, men kjekk? Hadde han vært trønder, innbiller jeg meg at han hadde vært langrennsløper (langbeinsløper) med slimete kjeft.

Anonym sa...

Takk. Jatakk.

Anonym sa...

Oj, ute allerede. Det som er galt med denne konkurransen er at man ikke kan legge ved bilde hehe.

Anonym sa...

åhh, nå er jeg virkleig glad!

Vil du ha et lite kyss på kinnet?

Anonym sa...

Det som er galt med denne konkurransen er at ungaren både er ungkar og bloggleder (i motsetning til programleder?). Det vil si at ev. overraskelser, twist osv må han stå for selv.

Ja da ser jeg bort i fra at en mengde av deltakerne kan være menn, for det har han jo lagt opp til selv. :)

Og, nei, jeg er ikke skuffet, såret osv. *kvele et hikst*. :)

Anonym sa...

selvfølgelig savner du meg allerede. det skulle da bare mangle.

Esquil sa...

amanda, det er jeg enig i at er uheldig. så jeg prøvde å skaffe dere en ungkar som ikke var meg, men responsen var mindre enn entusiastisk.

Anonym sa...

*snufs* Ett skarve spørsmål fikk jeg svare på, for så å bli dumpet. Og det av mannen som tidligere har sagt at å stille lange lister med krav til Kvinnen med stor K kan medføre at de beste siles ut? Og så - ETT spørsmål... *rister på hodet, og tusler ut av rommet*

Esquil sa...

ja.. jeg tror nok ikke jeg ville anbefalt denne prosedyren for å velge en kone... føler mye at jeg famler i blinde her.

Anonym sa...

du som er så god i matte, kan ikke du regne ut sannsynligheten for at du har kasta ut samtlige single damer allerede og nå sitter igjen med gifte eller menn?

Esquil sa...

det er helt klart et problem. de som faktisk har muligheten av å starte noe varig i bakhodet, vil jo ikke bare ljuge ivei og fake følelser. det er mye lettere å spille på alle strengene hvis man skal bløffe. så sannsynligheten er ganske stor for at det blir gutteklubben grei i finalen ja.

frikke sa...

*snufs* Frodige Frida er ingen mann - men ville nok bare vekke Trønderen i seg og deg, Esquil.

Anonym sa...

Såklart jeg vil!
fnis.