10. mai 2008

Roseseremoni 20 -> 10, del 1


Ja, jeg vet, ungkarenklisjé, men det er vanskelig å velge nå. Det er vanskelig på en annen måte enn sist, etter første runde var problemet at jeg hadde så lite info, nå er problemet mer at jeg allerede nå må sende ut flere som virker å kunne bli en vellykket date. Dere er jo så sjarmerende og flinke!

Det er noen som har skilt seg ut. Som Drillos mann har jeg selvfølgelig satt plusser og minuser gjennom konkurransen, og det er en av damene som har gjort alt rett og sikret seg sju pluss, to mer enn noen andre. Men kjærlighet er ikke matematikk. Magefølelsen sier at det er jevnt.

I denne posten deles de fem første rosene ut en og en, som på TV. I neste post deles de fem siste rosene ut etter dueller, som i forrige roseseremoni.

Første Rose


Jeg vil fortelle hva jeg syns er et godt kyss..

Vi kysser litt lett først. Kanskje usikkert, fordi det er nytt. Det begynner med små nuss, men leppene berører hverandre lenger etterhvert. Kanskje jeg smiler litt samtidig. Jeg gjør alltid det når jeg er glad.

Etter å ha småkysset en stund tør jeg å slikke litt på underleppen. Du åpner munnen, og tungene kan møtes. Det er lekende, kilende og fint. Og akkurat som at vi åpner oss enda mer for hverandre mens vi kysser. Jeg kan kjenne hjertet ditt banke, og jeg regner med du kan kjenne mitt. Det blafrer hundretusen sommerfugler i magen min. Mens vi kysser blir vi mer ivrige, og jeg tør bite lett på leppene. Tungene veksler mellom hardt og ivrig og mykt og vakkert.

Vi avslutter kysset med 3-4 småkyss igjen, og ender opp med å ta en lang klem. Fordi begge vet at det er riktig, og fordi vi er lykkelige.

Nå håper jeg du ser det hele for deg, og at det frister å gjøre i virkeligheten. ;)

Og nei, jeg er ikke vulgær hele tiden. Og jeg er ei heller mann.Jeg liker denne teksten, den er romantisk og du får som du selv sier vist en ny side av deg, etter at du var morsom og lett vovet i første runde. Du virker snill og positiv, jeg liker også avataren du har valgt.

Askepott, vil du ha en rose?


Andre Rose


Begrunnelse for valg av avatar:
A)Marilyn Monroe + Elton John + kyss og forelskelse som neste tema? Kunne jo ikke risikere at Ungkaren skulle bli slått ut av akutt sukkeroverdose heller ;-) Anser bilde 3 som en fin balansering.
B) En vesentlig detalj på dette bildet stemmer faktisk med virkeligheten.
C) Ingen av personene kom uansett i nærheten av å representere MM's skjønnhet, så da var det en fin kompensasjon at dette bildet som helhet var et vakkert lite kunstverk.

Du valgte avatar først, du virker pratsom og interessert i konkurransen, og det liker jeg. Jeg tror ikke en bedragersk mann ville virket like ivrig, eller brukt så mange ord. Egentlig gjorde goth-avatarvalget mer utslag enn kysseteksten. Og måten du tok imot en rose på i forrige kommentarfelt var effektiv og romantisk:

*rødmer lett, men møter Ungkarens blikk med tindrende øyne og stor trygghet. Dette føles riktig.*

Sukk, vi har knapt møttes, og jeg ser allerede at dette er en mann som kan forstå meg. Gleder meg til fortsettelsen.

Marilyn, vil du ha en rose?


Tredje Rose


Forelskelse:

Det viktigste er følelsen man får når man er sammen. At han får meg til å føle meg som en bedre utgave av meg selv, uten at jeg prøver å være det. At man slapper helt av sammen, og kan le av rare ting andre kanskje ikke hadde skjønt. At verden er et bedre sted når vi er sammen.

Han må være intelligent, men ikke av typen som prøver å virke smartere enn han er. Snill og omsorgsfull innerst inne, men ikke være redd for å stå for det han mener. Han må være seg selv, ikke ha glemt å leke selv om han er voksen, og kanskje litt nerd, uten å være for usosial. Til å stole på, men likevel ikke fullstendig forutsigbar.

Dette er typen jeg faller for av erfaring, men så lenge han gjør meg lykkelig så spiller det liten rolle hvilke krav han oppfyller.

Nå gjenstår det bare å se hvem du faller for ;)


Jeg er også opptatt av dette med å ikke være av typen som prøver å virke smartere enn man er. Jeg pleier å definere det som forskjellen på intellekt og intelligens, at intellektuelle er deltagere i en kultur som kan ha uheldige utslag som å tåkeprate over hodene på folk, mens de virkelig intelligente menneskene jeg har møtt snakker så man skjønner dem. Jeg syns teksten vitner om modenhet, refleksjon og enve til nyansering. Du er igjen god til å flørte med ungkaren, med den siste linjen henvender du deg direkte til meg. Mange av deltagerne skriver godt, men flørter egentlig ikke. Jeg likte også at du tenkte høyt rundt avatar:

Sniker meg innom og velger avatar 14, litt mørk og mystisk, når man først skal være noen andre enn seg selv. Og så var hun pen.

Alternativer som ble vurdert var nummer 3 (litt for drama/emo med maskara tåren, men pluss for grønne øyne), nummer 19 (pupper er bra, men ellers ikke helt..), og nummer 20 (kul, men kanskje litt vel out there for å skulle representere meg)


Talicia Jones, vil du ha en rose?

Fjerde Rose

Og et bra kyss er et kyss man håper på.
Når vi har sittet på kafe og snakket om ikke så personlige ting, egentlig. Og så går en liten rusletur i parken etterpå, fordi vi ikke helt vet hva man skal nå. Og så står vi kanskje oppe på en liten bakketopp og ser ut over parken og sier ingenting.
Og vi er ikke tett nok på hverandre til at vi egentlig rører hverandre, men likevel tett nok på til at jeg kjenner varmen gjennom genseren din og luften mellom oss og blusen min, og jeg tenker sånne hektiske og anpustne tanker "ta hånden min, ta hånden min, kan du ikke ta hånden min?"

Og så gjør du ikke det, men du snur deg mot meg, og akkurat da snur jeg meg for å gå, for jeg tror ikke du kommer til å ta hånden min. Og så dunker skulderen min litt sånn teit inn i armen din, og i stedenfor å hoppe bakover blir vi stående og smile sjenert.
Og hadde noen sett oss, hadde de ikke syns det var intenst eller rart eller noe å miste pusten av. Men fordi jeg har hatt lyst og ikke turd, og du kanskje har tenkt at jeg ikke vil og at du ikke tør, så er det likevel sånn.

Og når du likevel tør, og jeg likevel vil, så er det et kyss ingen av oss helt våget å håpe på.

Så kan det komme sex og latter og avslappet nakenvandring i kjøkkenet seinere, så mye det vil.

Men akkurat der, i parken, er vi anpustne og sjenerte over et kyss. Og vet du, da er et kyss veldig bra.

Dette er en strålende og romantisk tekst som jeg syns fanger noe essensielt i det siste avsnittet. Det perfekte kysset handler ikke om kjøttbevegelser. Gitar er også et pluss :)

Linda Å, vil du ha en rose?
Femte Rose:

Det finnes så mange slags kyss.

Det første er fint, når alt er uvant og nytt og ingenting er helt som noen gang før. Når man snikkysser er det også fint, altså når det ikke passer veldig bra å kysse i forhold til omgivelsene, men når det passer veldig bra i forhold til hverandre. Snikkyss er litt forte, men ikke så forte at de blir forte på ordentlig, man har på en måte sneket det til seg, og det er som en hemmelighet som ikke er hemmelig, bare at det er fint.

En annen type bra kyss de første etter å ha vært borte fra hverandre litt for lenge. Når du kommer hjem og jeg har ventet oppe. Du setter fra deg tingene dine og henger fra deg klærne, og du har savnet meg og jeg blir glad. Sånne kyss styrker forholdet.

De beste kyssene har likevel med sex å gjøre. Nest best er kysset når du har lyst på sex, når jeg kjenner på kysset ditt hva du vil, når tunga og leppene dine er våtmyke og du har store pupiller. Kremen på bløtkaka er når du kysser meg samtidig som du kommer inni meg.


Jeg ble lettest berørt av kyssetekstene i denne runden. Dette er en praktfull besvarelse, og har dessuten en overraskende twist på slutten. Teksten er søtt skrevet, ordet 'forte' er muntlig, og styrker følelsen av at dette kommer fra hjertet. Du er smådirrty for andre gang, og det er kult, men kan føre til mannemistanke. Samtidig føltes dette som en feminin tekst.

Juno, vil du ha en rose?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja! Mer enn hjerne!

Esquil sa...

Nå ble jeg glad :) for jaet, selvsagt, men også fordi du sa det på en måte som får meg til å tro at du er den personen jeg til nå har trodd er askepott, noe som betyr at jeg rett og slett ikke har peiling på hvem dere er. og det er sånn det skal være.

Anonym sa...

*stemningen i de grønne øynene skifter fra spenning til lettelse og glede. Igjen møter de Ungkarens blikk med varme og ro før hun med klar stemme og et smil om munnen sier*

- Ja! Ja, veldig gjerne.

*sukk* jeg turde ikke si at jeg valgte avatar 3 også fordi jeg hadde en følelse av at det kunne være hans smak. Men han forstod. Ikke bare forstår han meg, men det ser også ut til at han kan begynne å ane at jeg kan være en som kan forstå han... *sukk*

Anonym sa...

*hikster* sukk, de er sikkert snille og sjarmerende og alt det der, de jentene som er igjen... men Esquil vil aldri igjen finne en som meg... *buhu og sipping i opptak på bakrommet*

Anonym sa...

*Talicia Jones mestrer å gå rolig mot ungkaren, ta imot rosen uten å stikke seg på tornene, kvele lysten til å vise ham akkurat hvordan det perfekte kyss kjennes og istedet smile lurt mens hun ser ham i øynene og sier tusen takk. På vei tilbake derimot blir gangen med ett byttet ut med noen diskre gladhopp i det hun tenker at kanskje det er på tide å skaffe seg en vase*

Anonym sa...

Jeg tar selvsagt i mot denne rosen også. Og jeg vil du skal vite at jeg ble opprinnelig glad. :)

~ Underveis ~ sa...

Håper jeg kan få lov å "blande meg inn", og ønske deg lykke til i jakten! :)
Dette er da rett og slett ulidelig spennende! Og sannelig er du modig!

;)


Mvh Jorunn

Anonym sa...

Med opprinnelig mente jeg selvsagt oppriktig. Sånn går det når man skriver i festånd.

Og ja, Jorunn. Dette er kjempe spennende!

Esquil sa...

takk, jorunn :) jeg syns alle som er med er modige.

tusen takk for kommentarene, damer :)

Anonym sa...

Tusen takk *rødme*