6. august 2008

Dette vil skje i OL

I neste uke begynner Olympiske Leker. Det blir mye sport på TV, og sånt tar tid. For å spare deg for å følge sendingene, tar jeg en titt i krystallkulen for deg.

Fredag 8.
Kineserne markerer at de har forstått det dypere poenget med åpningsseremoni. De kutter ut dans og dilldall, samler en gedigen bunke pengesedler på midten av stadion, og tenner på.

Lørdag 9.
Sykling, menn: Arvesen ligger usynlig i feltet hele dagen. I siste runde går Arvesen i brudd og kommentatorene bananas. En kort stund leder han hele OL. Mot slutten blir han tauet inn av et tog av italienere og havner på 24. plass. Etter at dopingsakene er gjort opp får han bronsemedalje i posten.

Søndag 10.
Etter en skytterfinale for menn gråter samtlige deltagere, enten fordi de tapte eller vant. Dette er ny olympisk rekord.

Onsdag 14.
Norge vinner håndballkamper tre dager på rad. Russland sliter. Ekspertene forklarer at seirene skyldes Marit Breiviks myke, inkluderende lederstil, mens de autoritære russiske trenerne på sin side skremmer jentene fra å prestere.

Lørdag 16.
Hundremeterfinalen består av åtte sorte menn. De gir oss tidenes raskeste hundremeter i OL. På pallen havner Powell, Gay og Bolt. Ingrid Kristiansen uttaler at 'Dem har nok ikke bare spist pudding dem der, nei'.

Mandag 18.
Isinbayeva vinner stavsprang kvinner og slår verdensrekorden med en centimeter. På neste høyde, en centimeter høyere, gjør hun tre elendige forsøk. En høyde som hun forøvrig klarer lett helgen etter OL.
Gunn-Rita Dahle uttaler til norsk media at 'vi er heilt sjanseløse på gull i år'.

Tirsdag 19.
Norge vinner kvartfinalen i håndball klart. Aviskommentatorene lurer på om Marit Breiviks myke lederstil kan bli det nye idealet for ledere over hele verden.
Steinar Hoen mener Gunn-Rita er alt for pessimistisk på Norges vegne og at hun drar ned andre utøvere ved å si at de er sjanseløse.

Onsdag 20.
Gunn-Rita sier at hun ikke mener Norge når hun sier vi, hun mener seg selv og ektemannen.

Torsdag 21.
Brasil vinner finalen i kvinnefotball, Norge taper bronsefinalen. Men en av de brasillianske spillerne viser seg å være heterofil. Dette er imot de uskrevne reglene. Norge får bronse når Brasil diskvalifiseres.
Gunn Rita Dahle lurer på om hun og typen kanskje er den dårligste syklisten som noensinne har vært med i OL. 'Vi frykter sisteplassen', melder hun.

Fredag 22.
Gunn-Rita Dahle leker med konkurrentene og tar OL-gull i terrengsykling. Hun og typen er 'gysla overraska'.

Lørdag 23.
Russland vinner håndballfinalen. Norge taper bronsefinalen og blir noe overraskende uten medalje. Ekspertene forklarer oss hvorfor Marit Breiviks myke lederstil blir for veik, og spør om det er på tide med ny trener.

Søndag 24.
Spyd menn. Torkildsen tar ledelsen i første kast. Teromäki er fullstendig satt ut av konkurransenerver, rister og skjelver og dryler spydet ut i lengdegropa der det spidder en funksjonær til bakken. Det oppstår en hel del blod. Alt blodet friker ut Torkildsen, som må avbryte konkurransen. Medaljene går til baltiske kastere som ingen hadde hørt om før mesterskapet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vi skulle boikotte den åpningsseremonien, skulle vi ikke? Jeg skal, i alle fall.

Esquil sa...

Redd det var der vi ikke var helt på linje, thomas. Men jeg gidder neppe se uansett, så whatever.

Anonym sa...

"Fredag 8.
Kineserne markerer at de har forstått det dypere poenget med åpningsseremoni. De kutter ut dans og dilldall, samler en gedigen bunke pengesedler på midten av stadion, og tenner på."

Hahahaha!

Men selv gleder jeg meg stort til åpningssermonien. Er vel den eneste OL-hendelsen jeg planlegger å se på.

Anonym sa...

Fantastisk oppsummering i forkant. Gleder meg til etterkontrollposten etter OL hvor du analyserer hva som gikk galt og hvorfor... ;)

Esquil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

king kong shitballoon

Milton Marx sa...

Glitrende. Også undertegnede falt for din beskrivelse av åpningsseremonien.

Har du ellers noen oppfatning om vi vil få se noen nye demonstrasjonsgrener, som muligens kan komme med om 4 eller 8 år?