24. juli 2007

Ny musikk XII

Natasha Bedingfields nye singel Soulmate er slett ikke dum. Singelen er et par måneder gammel, men er ikke oppdaget av norsk TV og radio.

Men synd at det går nedover med imaget. Hun har gått fra kule "Singel, right now, that's how I wanna be" til sutrete "Somebody tell me why I'm on my own if there's a soulmate for everyone"

Av andre fine, downtempo sanger som aldri nådde Norge kan nevnes Who Let In The Rain av Cyndi Lauper, her fremført på David Lettermans show.

11 kommentarer:

Minneapolise sa...

Hopper ikke de alle fleste som er single mellom "åh det er så gøy å kunne flørte og bare være meg" til en ensom "hvorfor har ikke jeg noen å holde rundt?"

og så tilbake igjen?

Bedre å synge om begge deler enn å skulle late som man bare er på ene sida hele tiden..

Esquil sa...

Kan være sangeren i Dimmu Borgir føler seg myk og pusete iblant også, men tror ikke fansen har lyst til å høre ham synge om det.

Det var jo nesten en nasjonalsang for single Natasha la opp til;

All you single people out there
This is for you

This is my current single status
My declaration of independence
There's no way I'm tradin' places
osv.


.. og så kommer soulmate og skal man ha seg en singelhelt må man grave opp Anouk igjen.

Jeg er nok i det hjørnet for tida forresten. Livet smiler og det er glimrende å være singel.

Minneapolise sa...

Må innrømme jeg ikke har hørt Natasha før, men er det ikke litt av pop-genren å ha sanger om vidt forskellige ting? (Oftest hva låtskriveren(e) føler for å skrive om.. )

Sånn i forhold til Dimmu Borgir ihvertfall, som har sin ting, og har hatt det i årevis (for det er en sang det er snakk om her når det gjelder Natasha er det ikke?)

Det har jo også skjedd at typiske bad guys som f.eks Eminem plutselig lager en myk og pusete sang om dattra, uten at fansen har blitt så veldig skuffa av den grunn, så hvem vet..

Minneapolise sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Minneapolise sa...

Å være singel er slett ikke så ille som mange vil ha det til forresten. Jeg har aldri skjønt folk som får angst fordi de ikke har hatt kjæreste på en stund. Jeg var i et langt forhold når jeg var ganske ung (17-19) og etter det hadde jeg holdninga at jeg kan helt plutselig møte den jeg blir sammen med resten av livet, det er best å nyte singellivet mens jeg kan.

So enjoy, det gjør du rett i! :)

Minneapolise sa...

Nå forandra jeg fra 16 til 17, så kom jeg på at det var jo faktisk 16 jeg var... På tide å begynne å tenke før jeg poster tror jeg..

Esquil sa...

Forskjellige ting er en sak, motsatte er noe annet. Hvis det er mockingbird som er den myke og pusete sangen som eminem lagde om dattera, vil jeg si den er mørk og bad nok.

And if that mockingbird don't sing and that ring don't shine
I'mma break that birdies neck
I'll go back to the jeweler who sold it to ya
And make him eat every carat don't fuck with dad


Du var i forhold når de fleste var single du da. Motsatt situasjon av det jeg er i nå.

Minneapolise sa...

Nåååh så søt tekst :)

Jeg har alltid vært i motsatt situasjon av alle andre, sånn helt til nå egentlig, nå har jeg faktisk noen venner i forhold her...

Jeg irriterte meg aldri over å være singel når jeg var det, men at jeg ikke kunne ha en eneste venn eller venninne som også var det var utrolig kjipt noen ganger. Ihvertfall når de alle var så utrolig avhengige av kjæresten..

Esquil sa...

jo, jeg kan ane at jeg risikerer den følelsen, vennene er 90% småbarnsforeldre (men jeg kan ikke syte her for de leser :) det går dessuten bra, jeg tror man er mer selvstendig i tredveåra, i tjueåra er man mer flokkdyr.

Esquil sa...

søt? hehe

Minneapolise sa...

Så fort jeg var i et seriøst forhold skyndte mine eldste (som i de jeg har hatt lengst) vennene mine seg å enten gifte seg, få barn (kombinasjon ikke så vanlig) eller slå opp. Man kan da ikke gjøre det samme som meg.

Bryr meg lite om hva vennene mine er nå. Men har satt ned foten når det gjelder "girls night" på Sally`s (jenter drikker gratis, lokalet er overfylt med siklende gutter som venter på det neste offer, ugg). Men det hadde egentlig ikke vært min smak som singel heller når jeg tenker meg om..

Flokkdyr tror jeg ikke jeg har vært i nærheten av å være siden fjortisalderen..