8. juli 2007

Free feite nakne gamle damer


Nå kan det tenkes at personen som søkte seg hit med "Free feite nakne gamle damer" er en pur, ubesudlet sjel som søker etter en aksjon av type "Free Nelson Mandela", men jeg mistenker at søket skyldes et ønske om å iaktta bilder man er vant til å betale for, uten å måtte betale. Selv om det er optimistisk å starte med det engelske ordet for gratis og deretter pakke på med norske ord.

Jeg har mobbet googlerne mye for at de søker mest på sex og slibrigheter. Men la oss dvele litt ved dette søket og se på det andre veien. Hvilket tilbud har Google til dette vakre individet som googler etter feite nakne gamle damer?

1. Saccarina (Blogg)
2.-3. Esquil Røler (Blogg)
4.-5. Utenfor Pensum (Blogg)
6. Virtuelvis (Blogg)
7. Kaninmat (Blogg)
8.-9. Nissemann (Blogg)
10. ABC (Nettavis)
11. Gunnlem (Blogg)

De ni første treffene er bare norske blogger, hvorav over halvparten er på linkelista mi. Andre fra linkelista er:
18.-19. Hjorthen
24. Maren
27.-28. Rockette
31. Typisk Tor Andre
43. Vampus
45. Elvis Bling Laden

Bloggebyen dominerer visse søk hos google. Så hva skyldes det, vår evne til å linke til hverandre? Er Bloggebyen blitt en grisete subkultur som bruker ord øvrige skrivende nordmenn kvier seg for å ta i bruk? Eller er det så mange flere av oss enn de andre der ute at det i praksis er bloggerne som skriver internettet?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Tror det er noe galt med bloggen min. I det siste har jeg bare hatt søkere som lette etter "hvordan skifte lysrør", "katter for allergikere" og "babybilder".

Selvsagt er den siste sannsynligvis pedofil, men jeg har ikke noe annet bevis for det enn at han/hun/det bruker Google.

Anonym sa...

Jeg hadde litt samme opplevelse da jeg skulle sjekke hvordan i all verden et søk med "novelle venninna mi suger meg villig nå" kunne havne hos meg. Ikke like ekstremt som hos deg, men likefullt overraskende mange blogger blandt resultatene (og jada, du var også en av dem)

Esquil sa...

hehe
støtter din teori, marina, og gjetter på "det".

det gleder meg å høre at jeg henger med, sonja. ingen av de ordene er jo egentlig grove, heller. man skulle tro forum og nettaviser dominerte mer.

Anonym sa...

Jeg ble litt betenkt da noe entret bloggen min etter å ha søkt på "farlig med ting i analen"

Men så ble jeg litt smigret for mest sannsynlig trodde han/hun at jeg var doktor online. Hadde vedkommende bare tatt kontakt, så skulle vi nok fikset det med nebbtang og hansker.

Unknown sa...

Jeg henger meg opp i slutten av posten din "Er bloggebyen blitt en grisete subkultur som bruker ord øvrige skrivende nordmenn kvier seg for å ta i bruk".

Har blitt? Har ikke bloggsfæren alltid vært kinky og smågrisete da? Det var ene og alene derfor jeg heiv meg på dette greiene.

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med tendenser til griseri

Anonym sa...

No er jo Google meir hemmeleg enn Pentagon, men ryktet vil ha det til at søka premierer tydelege forskjellar mellom overskrift og tekst, og bloggane er stort sett etter Goodle si favorittoppskrift når det gjeld dette. Ingressar, bilettekstar, smarte fontar på diverse overskrifter og det heile sausa inn i reklame fører til færre treff. Har eg høyrt.

Esquil sa...

noe, habben. :) ikke verst at du er blitt medisinsk rådgiver.

egoman: godt valg. jeg vet ikke, men en gang var jo bloggerne stuerene nok til at dagbladet kåret gullblogger. det gjør de ikke lenger.

avil: isåfall, heia google :)

da jeg omtalte søkeren som 'vakre individet' i teksten, tror jeg at jeg mente det. det er noe rørende over at det fins folk som sikler over bilder av feite nakne gamle damer. leve diversiteten.

Anonym sa...

Puh! Litt lettet over å ikke finne bloggen min på denne lista. Jeg måtte sporenstreks sjekke med Google Analytics hvilke idiotsøk som hadde havnet hos meg.

Jeg fikk egentlig et litt skuffende resultat. Siden mars har vel 800 besøk kommet fra søk. Av disse stammet nesten ingen fra kokelimonesøk. Jeg kunne også konstatere at de to bloggpostene jeg har skrevet om landskamper i fotball, troner høyt på listen.

At søk som "viktige ting om Norge" og "test kunnskaper om politikk" havner hos meg - er derimot stimulerende.

Esquil sa...

har heldigvis noen seriøse jeg også:
"priselastisititet hytter"
"kongorepublikken"
"norges lengste palindrom"
"hvor er de billigste horene"
"mor melket kukken"

hm. gikk fort tom gitt. kanskje dette er en kokelimonkeblogg.
seriøst, du må da ha noen suspekte søk, de er jo overalt!

Anonym sa...

Esquil: Ikke over alt, nei! Min blogg var ubesudlet og uskyldsren helt til du la inn en respektabel liste med søkeord i en kommentar. Etter det får jeg treff på litt av hvert, og treffene peker alltid til den kommentaren.
For tenk!

Esquil sa...

kanskje det blir sånn du finner mannen i ditt liv, har du tenkt på det? F.eks. Mullah Pule som søkte etter sine norske slektninger.

Anonym sa...

Broren min traff engang en dame som het Kuk til fornavn. Søt jente, og hun ville så veldig gjerne se Norge.
Uheldigvis måtte brutter'n si nei takk, men det kunne jo vært interessant om hun traff en nordmann som ikke allerede hadde dame?