19. oktober 2007

Ungkaren Finale

I forrige episode fant vi vår første finalist, mannen med de pene øynene, The Blogger Formerly Known As Egoisten. I den andre semifinalen møttes Gretten og radiohode. Selv om radiohode alltid er høflig og tar seg pent av damene i bloggen sin, så føltes det som om det gikk noe på autopilot, PartyGirl savnet innlevelse. Man kan godt forstå radiohode da trafikken var stor i bloggen hans på dette tidspunktet, særlig fra kvinner. Utslagsgivende var det også at det viste seg vanskelig for testdamene våre å friste radiohode over på besøk, mens Gretten besøkte Solveigs blogg.

Vinner av den siste finaleplassen: Gretten

Juryen: Gretten er aldeles ikke gretten, han er reflektert og intelligent med en strålende sans for humor. Og han kan ta seg av damer!

Finalen: innledning

I finalen møttes altså to av gutta fra kooperativet, Egoisten og Gretten.

Egoisten svarte belevent på Solveig og PartyGirls kommentarer, og kommenterte tidlig og raust i begge jentenes blogger.

Gretten trengte flere kommentarer enn Egoisten før han kom over til Solveigs blogg. Han gjør et godt inntrykk, han er en voksen mann, virker som en rolig og stødig kar, og har en hel del damer i kommentarfeltene sine slik at Solveig nesten måtte sloss om ham. Mye det samme kunne sies om Egoisten. Vi har en finale mellom to meget verdige kandidater. For å skille dem måtte vi skape en Situasjon.

Finalen: prinsippdebatt
Først må følgende spørsmål besvares:

Er det et godt signal hvis single applauderer når en single av det annet kjønn skal på date? Svaret vil være subjektivt, men vi tar dette eksempelet fra HvaHunSa' blogg, da hun nylig informerte leserne om at:
I morgen skal jeg på date med en engelskmann.

Kommentarer:
Mann A: Lykke til
Respons: Takk, det trenger jeg
Konklusjon: FEIL KOMMENTAR?

Mann B: Lykke til på daten!
Respons: ingen
Konklusjon: JO. FEIL KOMMENTAR.

Mann C: ikke lykke til. jeg håper han veier en hel mann mer enn du trodde, at han derfor går i kjole fordi ingen manneklær passer, at dette tilfeldigvis er samme kjole som din, jeg håper at han spytter mens han snakker, at han lever av å selge svetten sin til det amerikanske forsvaret som bruker den til kjemisk krigføring, jeg håper at han begynner å ta på seg selv allerede under forretten, at han kommer tidlig i middagen, at du fersker ham i å tilsette resultatet i sausen din, at en plagsom fiolinist henger over dere og spiller my humps my humps my lovely lady humps om og om igjen mens han stikker deg i øret med ujevne mellomrom med buen, at kona til daten din kommer og henter ham under desserten og trekker ham med seg etter øret samtidig som svettelukten hans endelig har etset seg gjennom bordbenet slik at bordet kollapser og du kan komme singel tilbake till bloggen og skrive om det.

Respons: Veldig søtt at du er bittelitt misunnelig på fyren fra Essex (-:
Konklusjon: RIKTIG KOMMENTAR

Dermed skulle spillereglene i finalen være klarlagt.

Finalen: avgjørelsen
Som du kanskje husker begynte Et Prosjekt Om Kjærlihghet med at jeg holdt avstemning om hvilken kvinnelig blogger jeg skulle sjekke opp. Dette var tilsynelatende starten, men i praksis finalen på prosjektet.

Vår fake-blogger Solveig (alias Røverdatter og Esquil) stakk av med seieren. (Det var et slit å vinne avstemningen, takk til de som hjalp). Etter at Solveig var valgt postet jeg en klam og intens date-invitasjon. Solveig viste seg skeptisk avventende til denne merkelige fremgangsmåten.

Det store finalespørsmålet var hva de to finalistene ville svare når Solveig spurte leserne om hun burde si ja til daten med Esquil:

Egoisten kommenterte:
Vel, du kan faktisk komme til å finne en person i bloggsfæren som kan bli en hyggelig bekjentskap. Folk møtes jo på de utroligste steder. Gi nå mannen en sjanse:) (selv om det er et av prosjektene hans..)


Gretten kommenterte:
Snodig opplegg ja.


Egoisten er både høflig, raus og sympatisk, men det er helt klart Gretten som er mest opptatt av å redde henne ut av den slibrige mannens klamme fingre. Egoisten vinner kjernekarprisen, men Gretten er den hvite ridderen.

Ungkaren 2007 er GRETTEN

Juryen: Jeg tror Gretten er en av de som er veldig bra i virkeligheten også. Det virker som at han har et godt liv utenfor bloggverden, noe som tyder på at han har sosial intelligens, og at han ikke bare sitter foran dataen.
Og hvis du liker finaler, ikke glem Gyldne Q-finalen lørdags kveld.

12 kommentarer:

Esquil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Esquil sa...

det var ment å være morsomt, men respekterer de som mener at prosjektet ble for drøyt. jeg ønsker ikke å være slem med folk, og skal ikke gjøre det igjen.

radiohode sa...

Jeg er kjempehappy. Alt som ikke er tap er seier, og jeg har ikke vunnet noe som helst på lenge. Før nå. (Da jeg ikke tapte.)

Frøken Makeløs sa...

Hei hurra for Gretten! En vel fortjent seier til en særdeles lite gretten mann!

Avil sa...

Gratulerer veldig masse til Gretten!

Nissemann sa...

Jeg tillater meg å være enig: Jeg synes Egoisten kom best ut av Situasjonen. Hensikten med dette skulle jo ikke være en sjekkekonkurranse der det var om å gjøre å nedlegge et byttedyr, men "...å bestemme hvor flinke menn er til å ta seg av damer..." (kilde).

Jeg mener at den som tar seg best av damene, er han som smiler og ønsker drømmedama lykke til på date. Greit at han i sitt stille sinn håper det går skeis, men utad synes jeg han skal være en gentleman. Så jeg gratulerer bloggeren tidligere kjent som Egoisten med den moralske seieren i Ungkaren 2007!

Esquil sa...

jeg ser at det er gode argumenter for ditt syn. men det er juryens oppfatning at det høfligste i akkurat denne situasjonen er å ikke være høflig.

nå har du vel ikke vært singel på en stund, men lat som om du er, og sett deg inn i situasjonen:
hvis du snakker med en single jente du liker, og du forteller henne at du skal på date med en annen, vil du da helst at hun skal bli kjempeglad på dine vegne, eller bittelitt furten?

Anonym sa...

Jeg lurer nå i grunnen mest på hvem av de sultne pikene som skal få gleden av å kose seg med laksen til Gretten...

Anonym sa...

Jeg likte dette. Takk for bryet og orket med å gjennomføre det!

Gratulerer så mye til Gretten! Kudos for dametekke. Jeg bøyer meg i støvet.

Og sist, men ikke minst...: Endte det med at Iversen blei premien?

Esquil sa...

takk, thomas :)

premien blir nok iversen ja, nybadet og i playboy-bunny-kostyme. må bare høre med ham først om det er greit, men det går nok i orden.

Kristin Storrusten sa...

Thomas og jeg kan overtale Ivers. Og om det slår feil, tror jeg ikke at det skal være så vanskelig å få vår venn Ole til å steppe inn. (Han gjør alt for en puppeklem.)

Gretten sa...

Det må jeg si.... Noe overraskende dette, men jeg skal nok klare å leve med det.

Jeg deler denne utnevnelsen med Ego, samt en eventuell premie :-)


Mvh Gretten som takker sin mor og far for den gode dannelsen.