5. november 2007

Frikommentarpost

Under denne posten kan du si nøyaktig hva som helst som faller deg inn, uten å forholde deg til et innlegg. Det er lov å røle, skvaldre, bable, og i det hele tatt. Spesielt hele tatt er lov, hva nå det er.

Avsporet fra Iskwews avsporingstråd.

31 kommentarer:

Elisabeth sa...

Rikmannsfolk og gaflene deres altså.

Anonym sa...

Hvordan lagde du den kule meldingen i kommentarboksen?

Jeg hadde lyst på sjokolade, som jeg ikke hadde, men fikk kakao. Det er nesten like godt. Pluss varmt, så kaldt som det er i dag. Her på østlandet i alle fall. Vet ikke hvordan været er i Trøndelag, der jeg inbiller meg at du befinner deg, svøpt i en sånn flott kappe eller noe. Går du mye med den kappen, forresten? Det har jeg lurt litt på. Passe. Ikke sånn at jeg lurer på det fra jeg står opp til jeg legger meg, men noen ganger, hvis jeg ikke tenker på noe annet, kan det hende at jeg kommer på det kappegreiene, og så er liksom tankene i sving. Sånn er det med tanker. Merker at jeg satt veldig stor pris på denne posten, Esquil. Ivar Aasen ligger vanskjøttet på bordet ved siden av meg. For litt siden fantaserte jeg om å søle kakao på ham. Jeg lot det bli med fantasien. For en trist fantasi å ha, i grunnen.

Vel. Som man roper i skogen...

Anonym sa...

Tja, hvorfor ikke. Jeg finner jo ikke på noe fornuftig å skrive i min egen blogg så da var dette en kjærkommen mulighet. For jeg er så lei av håret mitt. Egentlig har jeg lyst til å gå til frisøren, men det er mest for å få hodebunnsmassasje. For å klippe seg kan man jo ikke når man sparer til langt hår. Jeg skal ha like langt hår som Tobias i tårnet (han het Rapunsel før kjønnskifteoperasjonen). Men nå er jeg (over)trøtt og skal gå å legge meg. Takk for idag!

Esquil sa...

ic: smart å svare tidlig i denne, siden den kan bli lang. jeg vet ikke om jeg er mann til å svare på alle kommentarer, men jeg må prøve å ta spørsmålene.

bm: antar du mener: "Når du kommenterer, ikke tenk på at det du skriver kan bli lest av alle i hele verden til evig tid, at barnebarna dine om femti år kan spørre deg varför skrev du så där (ja, barnebarna dine blir svensker). Bare ikke tenk på det."
det la jeg inn et sted under settings -> comment. du har vel nettopp fått deg bloggerblogg?

kappa har vært mest i bruk på lørdagskveldene. jeg digger den. det man må passe seg for når man kjøper kappe i svart skinn er at det fort blir seende nazi ut, men det unngår man ved å sikre seg starwars-snitt over skuldrene. now turn to the dark side. it is your destiny.

Hei Laila, long time no see! Alt for få lailaer i bloggen for tiden. jeg vil også ha lengre hår, på den annen side trenger jeg en klipp.

Anonym sa...

Lasagnen mannen min lagde er bittelittegranne brent, så jeg knaser sort ost og tomat og skriver fire-fem ting på en gang. Idag har jeg skrevet artikkel til pinne-opp-i-rumpa-universitetsblad om Hélène Cixous som vil at kvinner skal føde tekster, amme skrift og menstruere store underverker. Altså skrive kvinnelig med kvinnekroppen sin.

Ute er det plaskregn.

(jeg spiste gratislunsj med forlag idag. Det er kanskje-kanskje sånn at jeg skal ta en Esquil og gi ut bok jeg også. Kanskje-kanskje om forlaget blir enig med seg selv. Det er nifst)

Jeg likte denne tråden.

Minneapolise sa...

Æ kunn itj svar på dæ hær før æ hadd områdd mæ litt. Æ e snavvelklein!

Esquil sa...

spennende nyheter, virrvarr! *krysse fingre* hva type bok snakker vi om?

minni, no tru æ nu mæst du hi orga dæ hjælp tå ho dråka frå sjørdarshæsj'n.

Minneapolise sa...

Det var faktisk helt på egen hånd, hun dro hjem i går, så nå er jeg passe stolt! :D

Anonym sa...

I morgen skal jeg treffe henne igjen. Dagen etter i morgen har jeg eksamen. Jeg har forlengst tatt en vurdering på saken og ganske raskt kommet til at den eksamenen egentlig ikke er så viktig for meg.

- skreiv jeg for et par dager siden, og lot være å poste fordi jeg veit at hun leser.

Anonym sa...

"Every man and every woman is a star."
Helt uten sammenheng med noe som helst.

Anonym sa...

Det er nesten som du har fått din egen postsecret-post her Esquil.

Kristin Storrusten sa...

Hvorfor blir barnebarna mine svensker?

Esquil sa...

kristin, dom blev rätt så fortjust i dom fåniga djuren.

Swazi sa...

I dag har jeg før første gang siden skoledagene kvesset en blyant.

Anonym sa...

Om jeg skal skrive, skal jeg skrive fag-håndbok-populærvitenskapelig om jentesex, lesber og pornografi. Ikke skjønnlitterært, men en pulebok uten tissemenn. Fordi det ikke finnes og alle sexhåndbøker handler om heterofile.

Jeg trodde forlaget skulle spørre masse om konseptet, men de lurte mest på om vi planla farveillustrasjoner, for det er dyrt. Og om vi kommer til å selge.

Jeg har harddisken full av romanplan, men fagbok er like gøy.

Anonym sa...

Kommer dere til å selge? Skulle jo nesten tro det.

Anonym sa...

Den var til virrvarr, ja.

Anonym sa...

Ja, jeg tror også det? Rare forlag, i grunnen.

Anonym sa...

Jeg tenker at om dette var en slags oraklenes kommentarfelt, så kunne noen sikkert fortelle meg hvorfor det gikk som det gikk. Det var jo overhodet ikke dette jeg hadde sett for meg.

Når jeg gikk på barneskolen, så drømte jeg om å bli dirigent. Jeg øvde meg mye foran Tv'en når de viste diverse konsertopptak fra symfoniorkestrene rundtom. Det ble ikke noe av den drømmen, for å si det sånn. Lurer på hvorfor.

Når jeg begynte på ungdomsskolen skulle jeg bli: Kokk, journalist eller fotograf, i uprioritert rekkefølge. Det ble litt av ditt , mindre av datt. Lurer på hvorfor.

Når jeg var i slutten av tenåra, da skulle jeg bli konemor og flerbarnsmamma, helt sikkert før jeg ble tredve. Sånn ble det ikke. Lurer på hvorfor.

Når jeg var i slutten av tyveårene, skulle jeg bli kunstner. Drive med keramikk og glass og sånn, revolusjonere miljøet med kreasjonene mine. Det ble ingen revolusjon, til nød en liten krusning i en sølepytt. Lurer på hvorfor.

Nå er jeg student igjen. Er veldig fascinert av mennesker, tenkning og adferd.Bruker mye tid på forelensinger,lesevegring og eksamensangst. Lurer på hvorfor.

Anonym sa...

oki - jeg er offisielt rørt! Grattis: )

Minneapolise sa...

Interessant av et forlag å basere avgjørelser på om forfatteren tror boka vil selge :)

Anonym sa...

HvaHunSa: Nå skal ikke jeg på noen måte påberope meg å være orakel, men er det ikke sånn livet er? Ting blir ikke sånn man har tenkt, og man må finne mening i det som ble annerledes. Noen ganger er det bare urettferdig, og andre ganger er det litt fint at det ble som det ble. Eller?

Esquil sa...

tror røverorakelet har rett. jeg føler ihvertfall at livet mitt er konstruert sånn at det er det jeg minst venter som skjer. derfor har jeg for eksempel tapt ti øl ikveld fordi rosenborg gruset valencia *happy*

Anonym sa...

Minneapolise: Nei, de sa det var det de måtte diskutere. De lurte på hva slags papir jeg hadde tenkt meg.

HvaHunSa: Nå følte jeg meg ung eller noe. Ikke der du er. Jeg har hatt de samme målene og drømmene siden jeg var to år. Lidenskapelig. Kanskje det går over?

Esquil sa...

"pulebok uten tissemenn" høres jo ut som en bra tittel, virrvarr :)

Zava sa...

Clever, Esquil....!

Anonym sa...

Røverdatter: Jupp, det er sånn livet er, bare at det er mer for noen enn for andre :-)

Ikke at jeg er misfornøyd, på noen som helst måte, jeg bare undrer meg, som vanlig. Hva skyldes miljø, og hva skyldes personlighet? Very schempevrient å skille nemlig.

Ta f.eks. Virrvarr oppi lia her, hun har jommen hatt et konsistent fokus, sammnenlignet med meg. Jeg lurer på hvorfor ;-)

Anonym sa...

Virrvarr: Men hva var dr�mmen? Og allerede som to�ring da gitt. Husker ikke en skjit fra jeg var to jeg.

Anonym sa...

Tupéer. Interessant tema. Vil gjerne at noen gjør grundig research og skriver en analyse om dette. Jeg så akkurat han Vebjørn Selbekk i Maga-zzz-inet på TV2, han har jo ett søtt lite dyr på hodet sitt. Og så la jeg merke til Olav Versto her om dagen med skarpt skille ved tinningene, gråsprengt under og latinosvart over. Det morsomste er selvfølgelig å fjerne tupéene i fantasien og forestille seg disse mennene uten. Hihi. Morsomt.

(Hva er det med menn og maskulinitet som gjør at tupékompensasjonsbehovet dukker opp hos noen? Hmmm. Mannspanel, anyone?)

Esquil sa...

hhs: ville gjerne svare, men jeg vet rett og slett ikke svaret.

peanuts, dette sjokkerer meg. olav versto?

men det er ikke nødvendigvis bare forfengelighet. det er noe med at den snaue skallen minner oss på at vi skal dø, og det er deprimerende å bli mint på hver gang en ser seg i speilet. (jeg hadde en periode med tynnere hår, så jeg vet å sette pris på at det nå gror bra igjen.)

Anonym sa...

Mener det, ja. Men det må dobbeltsjekkes ved neste korsvei...