17. november 2007

Mine beste naboer i Bloggebyen

Jeg fant en liste fra august 2006 over bloggens største bidragsytere, altså hvilke andre blogger som sender flest besøk hit.

Den har jeg nå sammenlignet med statistikken for siste måned.

De ti bloggene som gir Rølerbloggen mest besøk

November 2007 (august 2006 i parentes)

1. ( 5) Taiwan-Tine 149 (43)
2. (9) Vampus 126 (23)
3. ( -) Avil 83 (0)
4. ( 4) Kristin 80 (51)
5. ( 3) Røverdatter 76 (72)
6. ( 1) Mihoe 58 (81)
7. (13) Hjorthen 51 (22)
8. ( -) Kvitveis 49 (0)
9. ( -) Frk. Makeløs 47 (0)
9. ( 7) LordX 47 (32)

Kvinneprosenten har økt fra 70% til 80%, mye i tråd med utviklingen i Tordenbloggen-avstemningen. It's a womans blog-world.

Det hjelper kanskje å intervjue sine medbloggere. De to første, Tine og Vampus, er de to eneste jeg kan huske å ha intervjuet.

På de ti neste plassene følger bare nye bekjentskaper: Minneapolise, Radiohode, HvaHunSa, Virrvarr, Zava Palmer, Bare Thomas, Marina, Seherda, Sonja og Mirakel.

Gamle helter som har falt ut av topp ti er Martin Bekkelund, Habben (helt borte), Mildrid, Sexy Sadie og Delirium. Alle linker skal være i margen.

Og jeg vet at jeg ikke sier noe særlig når dere linker hit, og at det fort blir klamt hvis vi begynner. Men Tusen Takk til alle som bidrar med trafikk :)

8 kommentarer:

Minneapolise sa...

Sender takken i retur. Jeg er overrasket over hvor mange som finner frem til Minneapolise i jungelen av linker på denne siden, men det skjer stadig! :)

radiohode sa...

Høh? Og du som ikke engang fant blodføre-anmeldelsen min verdig en lenke der nede til høyre? ;-)

Esquil sa...

minnea, ja, du er jo beviselig populær blant leserne mine.

radio, den listen er ikke oppdatert etter jeg hadde bloggpause. flere flotte anmeldelser som mangler der. generelt blir margen sjelden oppdatert og er mindre gjennomtenkt enn folk tror.

Anonym sa...

Eg ane ikkje kem som sende folk inn til meg, men at eg kan senda nokon hit ser eg på som kjempeflott. Eg lærer stadig nye ting her inne hjå deg.

Esquil sa...

det var hyggelig sagt, kvitveis :)

en grunn til at du kommer høyt opp på denne listen er nok at bloggrollen din er ganske kort. så det er en stor ære å være blant de utvalgte :)

Anonym sa...

Ein anna grunn er kanskje at eg sjølv brukar blogrollen min som base for min nett-surfing. Mange av treffa frå meg er muligens frå meg sjølv :)

Sigurd sa...

Jeg er bare imponert over hvor fort enkelte har lagt til en link til meg.
Bloggen min er ikke en måned gammel enda, selv om den er et produkt av to gamle blogger som jeg ikke promoterte i bloggosfæren...
Takk for det iallefall.

Esquil sa...

bare hyggelig, bloggen din er bra, likte også den siste posten særlig godt. hadde den oppe her lenge i går kveld og tenkte på å skrive noe om det selv.