24. juni 2007

Et inkluderende bloggeliv del 4

Etter andre dag av Tour de Bloggebyen hadde eliten tatt kontrollen:

  1. Elite 30
  2. Rutinert 25
  3. Fersk 21


Her er forklaring på hva hva prosjektet går ut på, vi går løs på dag tre:


Elitelaget:


Tine får ved en feiltagelse to sjanser, og blåser begge mulighetene til å bli kjent med Ørjan. EDIT: Nei. Hun har svart på begge, bare sent. 5 poeng


Mihoe var en gang den som svarte på flest kommentarer av alle. Et sted på veien må vi ha misbrukt gjestfriheten. 2 poeng.

Kristin scorer en ener når Ørjan besøker Bærturen. Deretter en sekser på interessen for Ørjans kontaktannonse hos Iversen. Vi tar snittet og runder av nordover. 4 poeng.

De Rutinerte:

Fr. Martinsen har rutine og tar pent imot de aller fleste som besøker henne, også Ørjan. 5 poeng.


Androida har blogget i over fire år. Men svarer lynkjapt, raskeste respons i hele testen. Ørjan liker å diskutere arkitektur og får et trivelig besøk. 6 poeng

Iskwew er Norges beste kommentarfelt-vertinne for tiden, ihvertfall er hun best besøkt. Hun skuffer ikke, og scorer på godsiden av 5 poeng.Fersklaget:


Confiteor
leverer hyggelige svar både i blogg og i Ørjans kommentarfelt. Klokkerene 6 poeng.

Hjerterdame er så vidt jeg har skjønt fra samme fylke som Confiteor, og leverer like hjertelig respons. Østfold har dermed vist seg som det mest inkluderende fylket i testen, 6 poeng


Fr. Makeløs blir enda et trivelig bekjenskap for Ørjan. Hun gjettet rett på at hun fikk 5 poeng.Stillingen før finalen, hittil har lagene ledet en dag hver:

EDIT: oppdatert

  1. Rutinert 41
  2. Elite 41
  3. Fersk 38

17 kommentarer:

kristin sa...

Konklusjonen er: Ikke regn med respons fra Kristin når hun er i det store utland med mindre du prøver å sjekke henne opp.

Esquil sa...

men kristin, alle som besøker i bloggen din prøver å sjekke deg opp. damene også.

mirakel sa...

Esquil, da.. Hjerterdame er ikke fra Østfold.

Men de har begge til felles at de er venner av meg, slik at konklusjonen er: mirakels venner er de mest inkluderende i bloggverden.

:)

Esquil sa...

nei ... lillehammer.
jeg så dere var på rai-rai-konsert sammen, men det var altså du som hadde flytta på deg. vel vel. pisk meg til jeg kan det.

Rabbagast sa...

Dette er veldig spennende! Det er jo så jevnt at alt kan skje! Mye mer spennende enn å se maling tørke i alle fall! (Utropstegn i ALLE setningene er noe jeg prøver å unngå, men skitt au!)

Esquil sa...

på den annen side er det så jevnt at det er vanskelig å trekke en kick-ass konklusjon...
donald duck har forresten utropstegn i alle setningene, og de har jo solgt bra :)

ser ut som om jeg har vært i ørjan hillestad-modus i dette kommentarfeltet. ørjan var en ladies' man. jeg er alt for sjenert for sånt.

Mihoe sa...

Hører med til historien at Ørjan skrev en kommentar til et innlegg hvor jeg forteller at jeg har over 40 i feber - noe jeg faktisk hadde. Jeg har ikke svart noen andre heller.Først helt frisk nå - og det burde telle med i betraktningen.

Pleym sa...

jeg er ikke på ferie. Men når jeg går fra jobben ca 1600 har jeg 1.5 time hjem, 2 små gutter som skal ha sitt. De legger seg ca 20, og så er det opprydding etc. Kanskje kobler jeg meg opp en halvtime for å godkjenne kommentarer fra folk utenfor VGB (hvis jeg har skrevet noe den dagen). Ofte er det ikke kommentarer overhodet.

Bare se på alle postingene mine der det står 0 kommentarer..

Nå er det ikke opplagt at alle kommentarer trenger noe svar, eller kommentar fra bloggerens side.

Jeg hadde ikke noe fornuftig å si til Ørjans (tenkte?) møte med Brende.

og jeg misliker pjattesvar til kommmentarer. Mye av det på VGB..

Dårlig forsvar kanskje, men det er sannheten.

Dette med elitebloggere får jeg heller komme tilbake til.

Rutinert? Jeg vet ikke. Noen ganger sliter jeg veldig. Andre ganger tror jeg at jeg skriver om noe andre skal plukke opp. Og så er responsen 0 kommentarer. Ingen andre bloggere tar hansken. VG tar (som oftest) ikke hansken. Slik er det bare.

Esquil sa...

mihoe, pleym, det er helt som det skal være at dere skriver kommentarer bare når det passer dere. Ingen behov for å forsvare seg. jeg liker heller ikke pjattesvar til kommentarer.

Prosjektet har ikke som mål å plage folk, håper dere ikke ser sånn på det.

godt å høre at du er bedre, mihoe :)

bloody sa...

Det må jeg si. Grundig og etterrettelig forskning... Har Ørjan fått hilsenen min tilbake, eller? Sånn er det når man ikke følger med både her og der. Lurt opp i stry:)
bm

kristin sa...

esquil, jeg noterer meg at du kommenterer i bloggen min stadig vekk. jfr. svaret ditt her er det riktig interessant.

(takk for givende msn-samtale i gaar forresten - jeg gjespet meg gjennom fire motlöse landeskunde-timer og lärte fint lite om Willy Brandt.)

(nei, pokker, den siste parantesen var elitistisk! panikk og paranoia!)

Esquil sa...

beklager det der bloodymary... jeg valgte å ikke si noe, jeg regnet med at en skarp dame som deg ville oppklare saken selv :)

jepp, kristin, det er meg og mora di :)

Tine sa...

Vet du, jeg syntes den historien hans var litt vel drøy da jeg var innom sånn helt i starten.

Til mitt forsvar har jeg hatt bøttevis med avslutninger den siste uken, familien er kommet ned (inkl. Bror 1 og Bror 2), vi holder på med to eventuelle flyttinger, og jeg skal reise bort i morgen så alt må være gjort til da. Jeg er den eneste i familien som kan snakke kinesisk, og det... blir det dratt nytte av kan du si.

Det er med andre ord få mennesker som har fått svar i det siste, men greit, jeg ser poenget ditt.

Tine sa...

Øy! En nærmere sjekk og det viser seg at jeg HAR svart på begge. Bare ikke med en gang. Jeg har jo ikke vært hjemme! Sjekk datoene!

Hmf.

Esquil sa...

det var ikke en tøddel løgn i historien hans. og ikke i børgebrendekommentaren heller, Pleym.

men oops... du har svart ja, det må jeg bare ta selvkritikk på, Tine. Du skal ha 5 poeng.

Hjerterdame sa...

Hehe, terningkast 6 ja..! Flotters. ;)

Det viser at jeg elsker kommentarer, og når en hunk ved navn Ørjan la igjen en ble jeg veldig nysgjerrig.

Og jeg tvilte aldri på at den historien om kona var sann. Jeg tror alltid på folk, er egentlig litt naiv. Så er forsåvidt glad for at du ikke misbrukte denne naiviteten ved å dikte opp en helt fremmed. Selv om jeg ikke unner noen at en slik historie ER sann.

Esquil sa...

det er sant at ørjan var en hunk. bildet var av den hotteste mannen ever på tyske hotornot. egentlig var det en opptur at ørjan ikke hadde særlig mer draget enn jeg har med vanlig-bildet mitt. jeg har alltid innbildt meg at hunks bare trenger å vise seg frem for å bli nedrent.

men det gjaldt altså for deg, da :)