26. desember 2007

Fins Death Star i Star Wars lego?


Fins verkeleg Death Star i Star Wars LEGO, og kan eg kjøpe den i Noreg?

(spørsmål frå Avil)


Jo da, det meste som fins på nettet kan kjøpes i Norge. Se bildet til H. Det var to dødsstjerner, dette er den fra Return Of The Jedi.

Men Star Wars Lego er triste greier fordi proporsjonene ikke stemmer. I gamle dager var romskip riktig proporsjonert til figurene. På bildet under ser du Sy Snooters and the Max Rebo Band. Wikipedia mener at Sy Snooters
(sangeren) er en del av bandet, mens jeg mener det er som å si at Bruce Springsteen er en del av E-Street band, eller Åge Alexandersen en del av Sambandet, det er feil, og sånt vet jeg for jeg Eide denne gjengen, og bandet var sjeldne figurer, for en skakket stund var jeg den kuleste gutten i gata, til jeg gjorde et skjebnesvangert bytte og tradet dem i et kjipt romskip. Som tar oss tilbake til saken, for romskipene ble lagd i riktig størrelse i forhold til figurene, og siden dødsstjerna var stor som en liten planet må den ha vært grisedyr. Jeg er ikke sikker, men jeg mistenker at de likevel solgte ett eksemplar, som havnet i Stockholm:

2 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Hm. Eg har i dag fått Leia Organa og Han Solo og Chewbacca i hende for første gong. I lego. Det er skip og fartøy numero 8 me har fått i hus, men altså første gong akkurat desse er med. Og R2D2. Kan vere proporsjonane er feil. Men jø og fyse så kult likevel.