26. desember 2007

Hvordan får man seg en MILF?

(spørsmål fra ukjent leser)

Lokke henne med kamferdrops?

Nei. Jeg vet ikke. MILF står for Mother I'd Like to F*ck, et begrep som stammer fra American Pie-filmene. Siden jeg har en lite imponerende MILF-score pleier Rølerbloggen tradisjonelt sett å henlede slike spørsmål til denne glimrende serien, hvor det burde være mulig å lære noe om tankegangen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Her kan lesarane hjelpe.
MILF er gjerne brukt om ikkje heilt unge mødre, me snakkar om kvinner mellom 30 og 40. Ja?

Mødre er vaksne kvinner som har pult (bortsett frå dei lesbiske som har vore på Stork, men eg går ut frå at den interesserte her er heterofil mann), og har fått barn. Som tommelfingerregel kan du gå ut frå at mødre har liv som krever mykje av dei, og har mindre tid til eigenpleie, og kroppar som har fått gjennomgå og bærer meir eller mindre preg av det.
Samstundes er mødre (igjen grov generalisering) meir opptekne av at partnarar ikkje skal vere fordrukne og snyltande idiotar, der ikkjemødre kan finne på å syns at slikt er til å leve med så lenge fyren er psykopatisk sjarmerande og har lese Bjørneboe.

Mødre likar komplimenter. Dei likar nokon som gjev dei, og berre dei, full merksemd. Dyrk henne som Stiflers mother. Ei mor i tredveåra tek gjerne på seg rolla som erfaren sexdiva, og du må begjære og beundre henne hemningslaust.

Men ho har ungar frå før, så ein sutrete hundekvalp treng ho ikkje. Ta ansvar for dine eigne kjensler og dine eigne orgasmar, ikkje surv om ho ikkje har tid til deg, om ho har born å legge eller om du først får komme klokka halv ti om kvelden og må gå igjen i eittida. Ikkje gnål om at du føler deg tilsidesatt.

Og ho er glad i ungane sine. Så ikkje start ut med problematisering av at ho er mor.

Med andre ord: Gjer god gammaldags kur til henne, og hald bekymringane dine for deg sjølv.
Ho let seg sjarmere.
I alle fall om du er hennar type. Er du ikkje det, så kan du neppe gjere nokon forskjell likevel.

Og sidan ho er i omsorgsbransjen kjem ho sikkert til å avvise deg på ein måte du kan leve med.

Anonym sa...

*blåggar i Esquil sin blågg*

Esquil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Esquil sa...

Veldig bra, Avil! Endelig føler jeg at disse postene blir tatt på alvor.

Føler også at du har et mer sjelelig fokus enn denne reklamen jeg fant:

MILFs are usually real careful about birth control, they know accidents happen but they take responsible steps. They want to fuck with abandon, with no romantic complications for their under-19 family.

Anonym sa...

Det var jo viktige greier, det og, Esquil. Mødre veit kor viktig prevensjon er, og dei vil ikkje ligge med nokon som lagar trøbbel.

Eg håper sjølvsagt at alt dette kan komme Bård Ylvisåker til nytte.

Unknown sa...

Her avslører du (heldigvis, kanskje :) at du ikke har vært stamgjest på lugubre nettsteder, Esquil
...for MILF var jo et utbredt uttrykk på internett i lang tid før American Pie-filmene spredte det til et videre publikum :)

Ehem... det var *host* noen som fortalte meg det... ;)

Esquil sa...

Avil, jeg syns alltid så synd på mannen din når du sier sånt...

Det er riktig, Truls, da American Pie kom hadde jeg knapt sett slike nettsteder. Skulle til å si at jeg ikke hadde sett noen overhodet, men så kom jeg på ihvertfall en episode.

hm. nå hørtes jeg veldig prektig ut. hvis jeg blir nedrent av gifteklare ex-nonner nå, tror jeg jeg kommer til å skuffe noen.

Anonym sa...

Eg er ei veldig god kone for mannen min, og du skal verkeleg ikkje syns det er synd for han.

helsing tante Berre Stor i Kjeften