12. desember 2007

To ting på én gang

Post i butikk er en fin ting. Nå er postkontoret oppe allerede kl.8 om morgenen, samtidig med at Rimi åpner.

I dag, for eksempel, var jeg tidlig oppe og fikk både handlet og hentet pakker. Så kunne jeg sitte ved frokosten før jeg dro på jobb og glede meg over hva jeg hadde mottatt.

Noen timer senere sitter jeg på jobben og tenker at den posen med mat som jeg kjøpte, den står nok igjen på Rimi der jeg satt den fra meg mens jeg signerte for de rekommanderte sendingene.

Jaja... får håpe det er noen hjemløse som har funnet den...

9 kommentarer:

pingvingunn sa...

hahahah! fabelaktig!

min mor glemte en gang igjen en hel ananas(!) på butikken. den lå der i kanten hvor tyggispakkene vanligvis gjemmer seg... dette lo jeg av i flere dager.

enda mer fantastisk var det da jeg selv jobbet på matbutikk, og noen presterte å glemme igjen en 5-kilos sekk med poteter, i enden av rullebåndet! de kom aldri og spurte etter den heller. pussig nok :D

Tonita sa...

Du er i arbeid nå? Så hyggelig. For det må da bety at du har det ganske bra helsemessig, - at kreftene kommer tilbake?
*smiler fornøyd*

Anonym sa...

...det var vel truls som skrev bloggposten, ikke sant?

Elisabeth sa...

I dag var jeg på Norli i Bergen Sentrum. Boken din er på fjerde plass av de mest populære. Jeg trommet fingrene mine på boken og anbefalte den til en kunde som sto ved siden av meg. Han kjøpte den.

Anonym sa...

Haha!

Anonym sa...

Jeg liker ikke post i butikk. De bare roter og surrer, iallefall på de PIB jeg har vært på. Ikke lukter det Postkontor heller.

Men pakker er alltid bra!

Anonym sa...

Jeg hentet faktisk en pakke i post i butikk i dag for første gang i hele mitt liv. Den ordningen må bare opphøre! For det var en _sur_ mann som ga meg pakken. Dessuten føkker de postgreiene opp køen på nærbutikken som har alt for mange kunder i forhold til kundegrunnlaget.

Nissemann sa...

Jeg tror du har vært på det som heter "Pose i butikk", Truls...

Unknown sa...

pingvingunn: ananas og poteter er ingenting for meg. Jeg er en proff :)

tonita: Esquil er ikke i arbeid ennå, sånn bortsett fra forfatterskap. Men jeg, derimot, har det ganske bra helsemessig. Kreftene begynner å komme tilbake :)

andersfo: Det stemmer det :)

iskrem: Du gjør deg fortjent til en liten salgsprovisjon, spør du meg. Tipper Esquil glatt hadde gitt deg en ekstra klem.

ana: Haha selv :)

tine: ja, sant nok. Men jeg bor i samme bygning som Rimi. Det er veldig praktisk for meg å gå bare 7 meter for hente pakker. (Eller nærmere 30 meter hvis jeg bestemmer meg for å ta trappen i stedet for å hoppe ned 3-4 meter på asfalten utenfor. Som oftest tar jeg trappen.)

swazi: Mine funksjonærer er bare blide, men det er sikkert fordi de kjenner meg. Nesten hver gang jeg kommer ned der, roper de til meg: "Truls, det har kommet pakke til deg..."

nissemann: Pose i butikk ble det først da jeg forlot lokalene :)